Ondersteuning

Support heb je liever niet nodig.
Het Claros School CMS heeft als uitgangspunt dat iedereen binnen een schoolteam meteen met het CMS kan werken. Er is een uitgebreid helpsysteem geïntegreerd, die op de juiste plek informeert wat er gedaan kan worden.
Natuurlijk kan het voorkomen dat u of uw collega's support nodig hebben. Dan staan wij klaar!
Een berichtje naar de support en we proberen om binnen dezelfde dag een oplossing te vinden!

Claros School CMS- helder voor iedereen.

Trainingen

Wilt u dat heel uw team gebruik gaat maken van Claros School CMS? Dan kan een teamtraining zorgen voor een kickstart!
Afhankelijk van uw wensen geven we een training van 1 tot 2 uur bij u op school. Als onderdeel van een studiedag/CAO daginvulling bijvoorbeeld. Na een heldere presentatie kunnen de leerkrachten met opdrachten aan de slag en krijgen ze snel de smaak te pakken.
Hierna kunt u met uw team afspraken maken hoe frequent uw collega's content op de site plaatsen. Ook kunnen we met u en het team de afspraken over privacy doornemen en toelichten.

Office 365
Veel scholen gebruiken Office365 alleen voor hun e-mail. Maar ze laten daarbij een aantal prachtige onderdelen binnen dit uitgebreide Office pakket liggen. In de training 'Office365' wordt aandacht besteed aan:

  • Starten met Office365 (voor scholen die net begonnen zijn.
  • Sharepoint en documenten beheer
  • Sharepoint en teamsamenwerking online

Heeft u specifieke wensen op het gebied van de website of Office365? Bespreek het eens met ons. Mogelijk kunnen we met een goede op maat training een oplosssing aanbieden.

Claros School CMS - Uw school online C-2018 - Disclaimer en Algemene Voorwaarden